Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ.

Εκλογική προτίμηση.
1)Σε ενδεχόμενες Εθνικές εκλογές προτιμητέο το <<Ποτάμι>>,διότι:α)Ο αρχηγός Σταύρος Θεοδωράκης είναι νέο φυτώριο στη πολιτική σκηνή.β)Προέρχεται από τον απλό κόσμο.γ)Δημοσιογράφος-βιοπαλαιστής,ωφελίμου τηλεοπτικής εκπομπής.δ)Σεμνός και ταπεινός(αποβλέπει στην βοήθεια της επίλυσης των βασικών κοινωνικών προβλημάτων,χωρίς διεκδίκηση οιασδήποτε κυβερνητικής εξουσίας.ε)Ξεκίνησε άφραγκος,γυρνώντας μ΄ένα σακκιδιάκι στον ώμο και γαζώνοντας τις ελληνικές ακτές(θερινή περίοδος),και συνεχίζει σε δημόσιους χώρους όλων των επιπέδων,ανακοινώνοντας τις ιδέες του. στ)Συνέστησε στο Πρόεδρο της Χώρας και Πρόεδρο της Κυβέρνησης,να πείσουν,με τον τρόπο τους την παρούσα Βουλή,να εκλέγεί οπωσδήποτε νέος Πρόεδρος για το καλό της Πατρίδος.ζ)Έχει ζητήσει,για πολλοστή φορά,ακρόαση από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης,ραντεβού για ενημέρωση επί των απόψεών του,και άλλα πολλά.
2)Τα κόμματα εξουσίας πρέπει να καταψηφιστούν,διότι:α)έχουν ελάχιστα πετύχει στη μακροχρόνια πορεία τους.β)έχουν δημιουργήσει τζάκια με ολέθριες για το σύνολο συνέπειες,γ)έχουν εξαντλήσει τις ωφελιμιστικές τους ικανότητες.
3)Τα μικρά κόμματα παρέμειναν καχεκτικά από του γεννησιμιού τους,κατά συνέπειαν δεν έχουν καμία θέση στη πολιτική αρρένα.Όσο για τους θιασώτες της πολυφωνίας,το παραμύθι της άποψής τους είναι,για μικρά παιδιά.
4)Και μία πρόβλεψη:Πρώτα κόμματα Ν.Δ.και ΣΥ.ΡΙΖ.Α,με ελάχιστες διαφορές,δεύτερα κόμματα,το <<Ποτάμι>>με το ΚΚΕ,τρίτα κόμματα η ΔΗΜ.ΑΡ.και το ΠΑΣΟΚ,και στην ουρά όλα τ΄άλλα.
5)Οιαδήποτε σχολίαση δεκτή.
Ευχαριστώ.
Σ.Μ.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου